Българската версия на най-новата песен на Vera Russo беше включено в сета на Dj Dian Solo за BG Radio :

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

„Хазарт" – така е озаглавен първият макси сингъл на младата българска изълнителка на хаус и поп музика VeraRusso. Песента излезе за германския лейбъл DMN Records, който до момента е издавал и други български имена като уникалният Краси Аврамов. Парчето има българска и английска версия и e разпространено в над триста световни онлайн музикални магазини, сред които BeatportTraxsource и JunoDownload на  10 Юли 2015.

Парчето е с текст на Радостин Георгиев от група „Логопед" и е продуцирано от самата VERA, записано е в музикално студио MonteMusic с помощна на Константин Ангелов (китарист и вокалист на група Оги*23). Към него е заснет и видеоклип с блестящото участие на балет „Velvet" и със специалното съдействие на екипа за професионален грим и прическа Вили Вълкова и Силвия Ангелова. Ексклузивно за рилийза вече се появи и фотосесия на певицата благодарение на талантливия Минко Михайлов.

„Хазарт" е едно лятно музикално приключение изпълнено с незабравими хаус ритми, обгърнато от полъха на нежния глас на VERA. Не пропускайте да се насладите на една нова идея, преливаща от горещи чувства и търсеща да открие усмивката у всеки от вас.